VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT ALLGREEN IKKE SÆLGER DIREKTE TIL PRIVATE! 
Kontakt venligst vores forhandlere.

Find forhandler

Solarti solcelletegl

i Ringkøbing

Allgreen referencer

Vores produkter er vores referencer

Allgreen referencer taler for sig selv!
Vores produkter er både bæredygtigt og økonomisk rentable. Derfor vil ofte kunne spare kunden for en betydelige energiomkostninger over en årrække. Det er derfor vigtig at man altid har den langsigtede investering for øje, hvad enten det er bæredygtighed og CO2 reduktion, eller økonomi og kvalitet der fokuseres på

Kunderne fokuserer på disse fordele ved vores produkter:

  • Solcelle-integrerede tag-løsninger med smuk æstetik

  • klimavenlige produkter

  • Reducerer Elregningen og sparer penge på strøm

Ringkøbing-skjern boligselskab

Boligselskaber

Da Ringkøbing-Skjern boligselskab skulle udskifte foreningens 58 gamle eternittage, var der et ønske om at får solceller på det nye tage der skulle lægges.
Til at starte med var det faktisk meningen at tagene skulle skiftes til et nyt eternittag med traditionelle solcellepaneler oven på. Men de besluttede i samarbejde med den byggetekniske rådgiver; Biegga, at man ville se nærmere på forskellige solcelle-integrerede løsninger.

Solcelletegl fra Solarti var flottest

valget faldt på de integrerede solcelleteglsten fra den hollandske producent Solarti, fordi de opfyldte ønskerne om både Æstetik, grøn energi, rentabilitet og kvalitet.

Billigere end almindelige solceller

Løsningen med integrerede solcelletegl krævede faktisk at tagkonstruktionerne blev forstærkede, men når nu de var igang, foreslog rådgiveren at de efterisolerede lofterne med papiruld. Dette gjorde rentabiliteten på opgaven yderligere givtig.
Faktisk viste det sig at den samlede renovation og overgang til solcelletegl, endte med at give et større afkast på strøm- og varmebesparelser til husleje-finansieringen af det 30 årige byggelån.

Mere for pengene

I dag er beboerne glade for at de fandt den smukke og intelligente solcelletegl-løsning, der endte med at spare dem penge på huslejen i mange år frem.

Solcellepaneler til Boligforeninger

Solarstone tagpaneler består af solcellemoduller som er betydeligt mindre end den typiske solcellemodul og som deraf passer let ind i tagstensrækker. Dette fører til en næsten perfekt camouflering af solcellerne især sammen med grå eller sorte teglsten.

Ved brug af Solarstone tagpaneller er der mulighed for at tjene selve solcelledelen ind efter 15 år. Udover dette kommer solarstone tagpaneller med en 10 års produktionsgaranti på solcellemodulerne, og en 25 års garanti produktgaranti på selve solcellepanellerne og taget.

læs mere om

Solarstone privatkunde

Ved at bruge et Roofit ståltag kan du opnå et flot nordisk tag design med højeffektive solcellepaneler. Solcellemodulerne er integreret i et solidt glasmodul, hvilke fører til en større holdbarhed samt ydeevne sammenligne med andre solcelleintegreret ståltagsløsninger.

Rent økonomisk er Roofit ståltag en solid tagløsning med mulighed for at tilbagebetale solcelledelen efter 12-16 år imens hele taget kan blive tjent ind på under 30 år. Udover dette kommer et Roofit ståltag med 25 års produktgaranti på solceller og tag.

læs mere om