Allgreen referencer

Solarti solcelletegl i Ringkøbing

Allgreen referencer taler for sig selv!

Vores produkter er både bæredygtigt og økonomisk rentable. Derfor vil ofte kunne spare kunden for en betydelige energiomkostninger over en årrække. Det er derfor vigtig at man altid har den langsigtede investering for øje, hvad enten det er bæredygtighed og CO2 reduktion, eller økonomi og kvalitet der fokuseres på

Solcellstegeltak

Kunderne fokuserer på disse fordele ved vores produkter:

Kom med på rejsen og deltag i den grønne omstilling

Hos Allgreen tilbyder vi altid en uforpligtende samtale og rådgivning i forbindelse med bestilling af solceller.

Ringkøbing-skjern boligselskab

Boligselskaber

Da Ringkøbing-Skjern boligselskab skulle udskifte foreningens 58 gamle eternittage, var der et ønske om at får solceller på det nye tage der skulle lægges.
Til at starte med var det faktisk meningen at tagene skulle skiftes til et nyt eternittag med traditionelle solcellepaneler oven på. Men de besluttede i samarbejde med den byggetekniske rådgiver; Biegga, at man ville se nærmere på forskellige solcelle-integrerede løsninger.

Solcelletegl fra Solarti var flottest

Valget faldt på de integrerede solcelleteglsten fra den hollandske producent Solarti, fordi de opfyldte ønskerne om både Æstetik, grøn energi, rentabilitet og kvalitet.

Billigere end almindelige solceller

Løsningen med integrerede solcelletegl krævede faktisk at tagkonstruktionerne blev forstærkede, men når nu de var igang, foreslog rådgiveren at de efterisolerede lofterne med papiruld. Dette gjorde rentabiliteten på opgaven yderligere givtig.

Faktisk viste det sig at den samlede renovation og overgang til solcelletegl, endte med at give et større afkast på strøm- og varmebesparelser til husleje-finansieringen af det 30 årige byggelån.

Mere for pengene

I dag er beboerne glade for at de fandt den smukke og intelligente solcelletegl-løsning, der endte med at spare dem penge på huslejen i mange år frem.

Integrerede solceller

Få et tilbud på integrerede solceller