Unikke integrerede solceller i et stilrent design

Invester i integrerede solceller til dit hjem eller erhvervsejendom

Ved at vælge vores solcelleløsning bidrager du aktivt til miljøet og nedbringer dit CO2 aftryk. Produktionen af vedvarende energi reducerer dit klimaaftryk, og samtidig formindskes din elregning. Du kan endda tjene penge ved at sælge overskydende energi tilbage til elnettet.

Vælg vores integrerede solceller i dag, og lad solen arbejde for dig! Kontakt os nu for en skræddersyet løsning til dit behov. Det er helt uforpligtende. 

Vores forskellige typer solceller

SOLARTI SOLCELLETEGL

Smart integration af solcellepaneller i teglsten, hvori solcellepanellet er placeret på hver enkelte teglsten.

SOLARSTONE TAGPANEL

Solcellemoduller som er betydeligt mindre end den typiske solcellemodul og som deraf passer let ind i tagstensrækker.

ROOFIT STÅLTAG

Opnå et flot nordisk tag design med højeffektive solcellepaneler som er integreret i et solidt glasmodul

SOLARSTONE SOLARROOF

Solcellemoduller som er betydeligt mindre end den typiske solcellemodul og som deraf passer let ind i tagstensrækker.

VIRIDIAN

Almindelige solcellepaneler nedsænket i tag. En prisvenlig løsning med høj produktgaranti.

SOLVEJ

Designet til at have høj effekt og maksimal køling af solcellen. Det er designet til at passe på både villaer såvel som etageejendomme.

Fordele ved integrerede solceller

Skal taget skiftes, kan det faktisk ikke betale sig at skifte til et nyt passivt tag. Skifter man til et energiproducerende og aktivt solcelletag, vil det ikke kun kunne tjene solcelledelen hjem, men også resten af taget vil blive tjent hjem helt eller delvist over en årrække.

I Allgreen følger vi tæt alle tag-integrerede solcelleløsninger på markedet, og udvælger med omhu de produkter vi kan stå inde for.

Et tag med solceller skal kunne holde i mange år, så både kvalitet og bæredygtighed holdes rentabel og dermed bidrager til at reducere CO2 udslippet fra energiproduktion. Vi vil ændre verden sammen med forbrugeren, ét tag ad gangen.

SOLARTI SOLCELLETEGL

Solarti teglsten er en smart integration af solcellepaneller i teglsten, hvori solcellepanellet er placeret på hver enkelte teglsten. Ved brug af solcelletegl er man i stand til at nedsætte sit CO2 aftryk betydeligt imens man bevarer sit smukke teglstenstag udseende.

Økonomiske fordele af at bruge solcelletegltag inkluderer et sikkert afkast på 7-10% efter 25 år, hvilke vil sige at solcelledelen kan tilbagebetales efter 12-14 år, samt en god produkt garanti på 10 år og en elproduktionsgaranti på 25 år.

Solarti-solcelletegl-i-sort
Tag med Solarstone tagpanel 1

SOLARSTONE TAGPANEL

Solarstone tagpaneler består af solcellemoduller som er betydeligt mindre end den typiske solcellemodul og som deraf passer let ind i tagstensrækker. Dette fører til en næsten perfekt camouflering af solcellerne især sammen med grå eller sorte teglsten.

Ved brug af Solarstone tagpaneller er der mulighed for at tjene selve solcelledelen ind efter 15 år. Udover dette kommer solarstone tagpaneller med en 10 års produktionsgaranti på solcellemodulerne, og en 25 års  produktgaranti på selve solcelle panelerne og taget.

ROOFIT STÅLTAG

Ved at bruge et Roofit ståltag kan du opnå et flot nordisk tag design med højeffektive solcellepaneler. Solcellemodulerne er integreret i et solidt glasmodul, hvilke fører til en større holdbarhed samt ydeevne sammenlignet med andre solcelleintegreret ståltagsløsninger.

Rent økonomisk er Roofit ståltag en solid tagløsning med mulighed for at tilbagebetale solcelledelen efter 12-16 år, imens hele taget kan blive tjent ind på under 30 år. Udover dette kommer et Roofit ståltag med 25 års produktgaranti på solceller og tag.

Solarstone solarroof

Kom med på rejsen og deltag i den grønne omstilling

Hos Allgreen tilbyder vi altid en uforpligtende samtale og rådgivning i forbindelse med bestilling af solceller.