Solvej Solcelletagsten

Designet til at have høj effekt og maksimal køling af solcellen. Det er designet til at passe på både villaer såvel som etageejendomme.

En økonomisk rentabelt løsning

Med solceller får du lavere omkostninger til el, hvilket reducerer udledningen af ​​kuldioxid
og øger værdien af ​​din ejendom.

Tagpanelets integrerede monokrystallinske solceller giver en kapacitet på op til 160 W pr. kvadratmeter (14,5 W pr. panel).

Den kan kombineres med teknologi fra førende industrivirksomheder og kan tilsluttes et batteri til energilagring eller bil- og bådopladere.

Solvej solcelletagpaneler i sort på hvidt hus

Se Solvej solcelletagpaneler her

Hvordan fungeret det?

Med Solvej solcellesten får du en solcelle, der har en høj effektivitet med hele 14,5W . Takket være sin fleksible størrelse kan Solvej monteres på overflader, hvor andre systemer ikke passer. Det giver dig mulighed for at nå store effekter på et relativt lille område. 

Solvej monteres i mindre grupper som typisk forbindes med mikroinvertere som omdanner jævnstrøm til vekselstrøm. Din kan også tilslutte batteri til energilagring og billader. Du kan følge med i hvad dit tag producerer direkte fra din computer eller mobil hvor du kan se strømproduktionen fra solcelleanlægget.

Design

Solvej solcelletagsten er æstetisk flot og passer ind i de fleste tagmiljøer og kan nemt tilpasses designet til husets tagflade.

Konstruktion

Solvej er designet til at give både høj effekt og maksimal køling af solcellen – selv ved høje temperaturer. Det gør det også at det underliggende loft ikke påvirkes.

Montering

Lægges på samme måde som en almindelig betontagsten og påvirker ikke vandtætningslaget. tømreren sammenkobler solcellegrupperne, så de er klar til elektrikerens installation.

FarveSortRødLysegråMørkegrå
Højde90 mm 90 mm90 mm90 mm
Længde420 mm420 mm420 mm420 mm
Højde330 mm330 mm330 mm330 mm
Kg/stk.4,2 kg4,2 kg4,2 kg4,2 kg
Stk./m28,9 stk.8,9 stk.8,9 stk.8,9 stk.
Stk./palle53 stk.53 stk.53 stk.53 stk.
Solvej Solcelletagsten

Få et tilbud på integrerede solceller

Vores udvalg af solcelletegl