VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT ALLGREEN IKKE SÆLGER DIREKTE TIL PRIVATE! 
Kontakt venligst vores forhandlere.

Find forhandler

Viridian Integrerede Solceller

Få installeret og monteret et nedsænket integreret solcellesystem fra Viridian Solar.

Nem installering og vedligeholdelse.

Æstetisk integreret solceller

Clear fusion integreret solceller har et æstetisk udseende, som nemt og stilrent integrerer sig til tagets udseende.

Panelerne ligger nedsænket i taglinjen, og har hverken synlige beslag eller klemmer, så du behøver ikke at gå på kompromis med dit tags udseende.

Økonomisk rentabelt

Clear fusion integreret solceller kommer i et prisvenligt leje. Dette betyder at du kan få solcellesystemet installeret til næsten samme pris som med almindelige solceller ovenpå på taget.

Viridian solcellesystemet kan tjenes hjem på mellem 8-12 år, og vil typisk have et afkast på mellem 7-10% pa. alt efter elpriser og forbrugsmønster.

Brandgodkendt til Danmark

Clearfusion solcellepaneler er det eneste nedsænkede solcelleprodukt der er fuldt ud brandgodkendt til danske standarder, og tåler høj varmebelastning. Man er som forbruger dermed bedre stillet forsikringsmæssigt.

Clearfusion solcellepaneler har også høj vindbestandighed og kan installeres på steder og i områder hvor de bliver udsæt for kraftig vind.

Fordele ved Clear Fusion Solcellepaneler fra Viridian

  • 25 års garanti på soleceller og tag
  • Betydeligt nedsættelse af dit CO2 udslip

  • Løftet energimærke

  • Solcelledelen tilbagebetalt efter 9-14 år

  • Hurtig og simpel installering

  • BRANDGODKENDT til DK

Viridian Solar Logo
clearline-fusion-logo
Clearline-Fusion-paneler

Solcelle-paneltyper

Monokrystalinsk – sort

Monokrystalinkse solceller er skåret fra en silikone blok der består af en enkelt silikone krystal. Dette fører til solceller i en dyb sort farve, og giver et uniformt udseende imellem de forskellige paneler.

Disse celler bliver sat på en sort plade som underlag og indrammet med sorte rammer. Fås med 320 kWp og 300 kWp.

Polykrystalinsk – sort

Polykrystalinske solceller er skåret fra en blok af silikone som består af mange krystaler. Solcellerne er overfladebehandlet for at øge uniformiteten i farven.

Polykrystalinske paneler har en lysere blå farve sammenlignet med monokrystalinkse, men har stadigvæk et æstetisk udseende når de bliver samlet med et sort underlag og sorte rammer. Panelerne kommer med 270 kWp.

Polykrystalinsk – hvid

Det hvide underlag fører til en forsørgelse af produceret energi, deraf kan du med fordel vælge denne løsning i tilfælde hvor hvide linjer og kanter på panelerne passer udseendemæssigt med dit tag.

Solcellepanelerne fås i 270 kWp.

Hurtig Installering

Clear Fusion solcellepaneler fra Viridian bruger en simpel samlemetode, hvor panelerne blot skal skubbes sammen. Dette fører til en nem og hurtig installation på mindre en 1 time per kWp. Panelerne er kompatible med de fleste typer tegl, og kan installeres både på gammelt såvel som nyt byggeri. Det er anbefalet at du installerer dine paneler på den sydvendte del af dit tag.

Ved installation vil en sol specialist hjælpe dig med at fikse solpanelerne imens en tagbedækker vil tage sig af taget omkring. Det tager ikke lang tid at fjerne de nødvendige tegl for at lave plads til panelerne. De tegl der bliver fjernet kan derefter bruges som reservetegl til fremtidige reparationer.

Nem Vedligeholdelse

Solcellepaneler har ofte en levetid på over 30 år. I den tid får du højst sandsynligt brug for enten at vedligeholde eller erstatte tagbedækningen.

Med et uintegreret solcellesystem der er monteret ovenpå taget, vil det være nødvendigt at fjerne solcellepanelerne fuldkomment for at kunne arbejde på det underliggende tag. På denne måde vil en simpel vedligeholdelse af dit tag kræve både elektriker og solinstallatør. Dette problem undgås med integreret solceller da der er ingen tegl placeret bag solcellepanelerne.

Se flere billeder
Se Flere Billeder

Læs mere omkring Clear Fusion solcellepaneler

Clear Fusion Solcellepanel
Datahæfte

Hent Datablad
Clearline-fusion-PV16-G1-Data-hæfte

Clear Fusion G1 Solcellepanel
Datahæfte

Hent Datablad

Clear Fusion Installations
Manual

Hent manual

Få dit tilbud nu kontakt os her!

Få dit tilbud nu kontakt os her!

Kontakt os nu

Se mere omkring installering af Viridian

VELUX Roof Windows and Viridian Solar Roof Integrated PV Panels
Clearlinefusion 3x2 Array Installation

Billedegalleri

Billedgalleri