Monteringssystemer

Solcellemontering med kvalitet

Solcelle monteringssystemer til skråt og fladt tag

I Allgreen distribuerer vi monteringssystemer til solceller. Vi afsøger de nemmeste og smarteste løsninger på markedet, lige fra Schweizers monteringsberegner, til enkle og simple monteringsbolte og tagpapløsninger uden klimaskals perforerende skruer.

Vores viden om solcelle montering bygger på mere end 15 års hands-on erfaring i det danske solcellemarked.

Schweizer-PMS-solcelle-montering-til-fladtag

Solcelle monteringssystemer fra Allgreen Distribution

  • Schweizer fladtags montage
  • MP-tec skinnesystem
  • GSE (kommende)

Schweizer Solcelle montering til fladt tag

Monteringssystemet fra Ernst Schweizer er, som navnet antyder fra schweiz. Skinnesystemet er designet til fladtags-ballast montering af solceller, og egner sig optimalt til øst-vest vendte solcelleanlæg, da panelerne kan vendes oprejst mod hinanden, for optimal udnyttelse af taget.

Ballastsystemet fastholdes på den horisontale tagflade med vægt, eller ballast, i form af flise-sten, der ligges på stellet og derved holder det på taget i alt vind og vejr.

Schweizer Solcelle montering til skråt tag

Klassisk solcelleskinnesystem til skråtage af mange forskellige typer.
Et Schweizisk kvalitets system der tilpasses til de fleste tagtyper, så som; tegltag, eternit, betontegl mm.

Skinnesystemet er udformet i Aluminium, så vægten holdes nede. det monteres med forskellige typer fastgøring lige fra vinkelspyd der sættes ind under eksempelvis teglsten, eller med vandtætte skruer til gennemboring.

Hos Allgreen sælger vi alle nødvendige dele til skinnesystemet, så du kun behøver at handle et sted når der skal købes solceller.

Galaxy Energy Quick Click

Quick Click monterings systemet fra Galaxy Energy er en hurtig og nem løsning for montering af solceller. Forskelligt fra andre solcelle monteringssystemer har du ikke brug for at samle de forskellige dele ved at skrue dem sammen. I stedet skal du skal derimod blot “klikke” de forskellige dele fast på hinanden og derefter hamre dem fast.

Kom med på rejsen og deltag i den grønne omstilling

Hos Allgreen tilbyder vi altid en uforpligtende samtale og rådgivning i forbindelse med bestilling af solceller.